Solution Graphics
SvenskaEnglish

HomeVillaAvailabilityPricesLocationAbout us


Poolvilla med 4 sovrum, 3 badrum och plats för 8 personer.

Välkomna till vår rymliga, välutrustade och exklusiva poolvilla i hjärtat av Florida. Vi hoppas ni ska trivas här lika mycket som vi gör! Det är ett enplans hus byggt 2004 med två större sovrum som har varsitt badrum i anslutning till respektive sovrum. Ena sovrummet har en king size dubbelsäng och 32 tums lcdtv. En resesäng finns också att tillgå om det behövs. Tillhörande badrum har separat dusch och toa, hörnbadkar och walk in closet. Andra sovrummet har en queen size dubbelsäng, inbyggd garderob och 28 tums tjocktv. Badrummet består av badkar / dusch och toalett. Villan passar perfekt till två familjer som delar boende. De två andra sovrummen har två enkelsängar i varje rum och delar på det tredje badrummet. Här finns badkar / dusch och toalett. Detta badrummet ligger också i anslutning till poolen så man på ett smidigt sätt kan duscha innan / efter badet. Köket är fullt utrustat så att man kan laga mat på "hemmaplan" om man föredrar det. En barnstol finns om ni behöver det. Villan har fast telefon som man kan ringa gratis inom Usa och till Canada. 10 megabit trådlöst internet gör att videosamtal på Skype funkar perfekt. Villan har kabeltv. I vardagsrummet finns en 42 tums lcd tv med bluray spelare och Xbox 360 kinekt om man vill spela lite.


Entre / Lounge / Matsal

Genom ytterdörren kommer man först till loungen/matsalen. Där kan man sitta sex personer i sofforna. Stereo med cd-spelare och Ipod anslutning. Golvet är klinker / heltäckningsmatta.

Matsalsdel

Runt matsalsbordet får det plats åtta om man använder sig av två stolar från köket.

Köket

Fullt utrustat kök med spis/ugn, mikrovågsugn, brödrost,kaffebryggare, vattenkokare, mixer, diskmaskin, stor kyl/frys. I övrigt alla nödvändiga glas, tallrikar, koppar, bestick, grytor, stekpannor mm.

Vardagsrum / Kök

Bekväma soffor med sittplats för sex personer, 46 tums lcd tv, kabeltv, bluray / dvd spelare, Xbox 360 kinect med trådlösa spelkontroller, olika spel, frukostbord. Ingång till huvudsovrummet till vänster. På höger sida ingång till sovrum 2, 3 och 4.

Huvudsovrum med eget badrum / walk in closet

King size dubbelsäng, resesäng ingår utan extra kostnad. 32 tums lcd tv. Eget badrum med hörnbadkar, duschrum, toalettrum och walk in closet.

Sovrum 2 med eget badrum

Queen size dubbelsäng, inbyggd garderob, 28 tums tjock tv. Eget badrum med badkar / dusch och toalett.

Sovrum 3

Två enkelsängar och inbyggd garderob. Delar badrum med sovrum 4.

Sovrum 4

Två enkelsängar och inbyggd garderob. Delar badrum med sovrum 3. Badrum 3 ligger i anslutning till utgång till poolen så att man enkelt kan duscha innan och efter man badat.

Poolen

Pool med västläge. Sittplatser för 8 personer och 4 solstolar. Barnsäkerhetsstaket som kan plockas bort. Uppvärmning av pool mot pristillägg (kan behövas Oktober - Mars). 

Garage

Spelrum / Tvättstuga.

Airhockey bord som kan användas till bordtennis också. Darttavla.

Tvättdel med tvättmaskin, torktumlare, strykjärn och strykbräda.

Mugge 2011